Asistență telefonică între Luni - Vineri: 9:00 - 17:30 tel.: 021 315 07 12 sau 0747 236 278
Transport gratuit pentru comenzi peste 100 lei

Termeni și Condiții

Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului librariamuzicala.ro

Condiții generale de utilizare ale site-ului

Site-ul librariamuzicala.ro este operat de societatea Casa De Editura Grafoart S.R.L., cu sediul în Mun București CUI RO1556455, înscrisă in Registrul Comerțului cu numărul J40/3144/1991

Scopul acestui site este prezentarea şi comercializarea partiturilor şi a cărţilor din domeniul muzical.

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea si cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta. 

Vizitarea și achiziționarea produselor implică citirea cu atenție și acceptarea termenilor și condițiilor prezentate, ceea ce reprezintă înțelegerea dintre părți (contractul).

Administratorul site-ului librariamuzicala.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Casa De Editura Grafoart S.R.L. oferă utilizatorului acces limitat pe site-ul librariamuzicala.ro și nu îi atribuie acestuia drepturi asupra conținutului. Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia.

Definiții

 1. Cumpărător: orice persoană fizică sau juridică ce plasează o comandă
 2. Vânzător: în acest caz societatea comercială Casa De Editura Grafoart S.R.L.,
 3. Produse și servicii: orice produs sau serviciu menționat în comanda ce urmează a fi furnizat cumpărătorului de către vânzător
 4. Comanda: documentul ce reprezintă comunicarea dintre vânzător și cumpărător prin care vânzătorul e de acord să livreze produsele și serviciile, iar cumpărătorul își dă acordul de a primi aceste produse și servicii și de a efectua plata acestora.

Înregistrare și date personale

Vizitarea site-ului nu necesită înregistrarea unui cont de utilizator, însă pentru achiziționarea produselor comercializate pe site-ul librariamuzicala.ro este necesară completarea a unor date cu caracter personal, precum nume, prenume, adresă, telefon, adresă de email pentru a permite desfășurarea raportului comercial. 

Înregistrarea ca utilizator pe acest site reprezintă acceptarea de către Dvs a prezentului document Termeni și condiții. 

Casa De Editura Grafoart S.R.L. nu își asumă responsabilitatea în cazul pierderii sau înstrăinării de către utilizator a datelor de acces. Utilizatorul este responsabil pentru păstrarea confidențialității în ceea ce privește accesul în contul înregistrat pe site-ul librariamuzicala.ro

Casa De Editura Grafoart S.R.L. își rezervă dreptul de a refuza vânzarea către anumiți utilizatori, în cazul unor abuzuri repetate, precum și închiderea conturilor de utilizator. 

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterală a contractului

Va rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii înainte de a-l cumpăra.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Administratorul site-ului librariamuzicala.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). 

Sesizări

Toți utilizatorii au dreptul să adreseze plângeri și reclamații cu privire atât la prelucrarea datelor cu caracter personal, cât și referitor la produsele recepționate. Toate solicitările vor fi prelucrate în timp util. Pentru orice sesizare, rugăm utilizatorii site-ului să ne contacteze la adresa de email edituragrafoart@gmail.com sau la nr telefon/whatsapp:0747236278


Frauda

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie sa anunțați imediat administratorul site-ului.
Casa De Editura Grafoart S.R.L. nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului , utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea sa apară între utilizatori și administratorii site-ului sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul site-ului librariamuzicala.ro își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Alte prevederi

Vânzătorul nu se consideră răspunzător pentru pierderea produselor după ce acestea au fost livrate cumpărătorului și nici pentru eventualele daune suferite de către cumpărător sau o terță parte, rezultate din utilizarea produselor.
În cazul unui eveniment de forță majoră precum sunt stipulate în legislația română în vigoare, niciuna dintre părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor contractuale. 
Prezentul document se supune legii din România. Eventualele litigii apărute între cele două părți se vor soluționa fie pe cale amiabilă, iar în cazul în care acest lucru nu este posibil, fie de către instanțele judecătorești române competente.
 
Daca aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați sa ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email edituragrafoart@gmail.com

 

Cele mai vizitate produse

 • Trei piese pentru pian
 • Gradus ad parnassum
 • Clavecinul Bine Temperat BWV 870-893 caietul 2
 • 40 de Colinde Romanesti pentru chitara solo
 • Primul profesor de pian (op. 599) Caiet 2
 • Piese clasice ușoare (album pian)
 • Solfegii. Dicteuri. Teste Concursul Naţional de Teoria Muzicii „Victor Ceaicovski“
 • Primul meu Pian. Metodă pentru copii, părinţi, bunici și profesori