Asistență telefonică între Luni - Vineri: 9:00 - 17:30 tel.: 021 315 07 12 sau 0747 236 278
Transport gratuit pentru comenzi peste 100 lei

Livrare și plată

Politica de plată 

Toate informațiile referitoare la vânzare sunt specificate în comandă (preț, modalitate de plată și termenul de plată) . Vânzătorul va emite către cumpărător o factură pentru produsele și serviciile livrate, obligația cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Modalitățile de plată sunt:

 • Ramburs 
 • OP
 • Card online

Politica de livrare 

Comenzile vor fi livrate în limita stocului disponibil. Termenul de livrare standard al comenzilor este de 1-3 zile lucratoare, după ce acestea au fost confirmate de către Casa De Editura Grafoart S.R.L. Acest termen poate fi influentat de incarcarea curierilor in perioada in care se plaseaza comenzile, capacitatea de livrare si alte cauza imprevizibile ce tin de infrastructura (starea drumurilor podurilor, etc).

Comenzile inregistrate pe www.librariamuzicala.ro in zilele de Vineri, dupa ora 14, cat si Sambata sau Duminica vor fi expediate in ziua de Luni.

Livrarea produselor se va realiza prin intermediul firmelor de curierat cu care există o colaborare, poșta internațională sau ridicare personală de la punctele de lucru urmărtoare:

 1. Librăria muzicală George Enescu - Piața Sfinții Voievozi nr 1, București
 2. Librăria muzicală George Enescu - str. Știrbei Vodă nr 33, București, în incinta Universității Naționale de Muzică.

Transportul este gratuit in cazul comenzilor prin curier rapid, livrate in Romania, care depasesc 100 de lei.

Costul transportului pentru comenzile din Romania care nu depasesc pragul mentionat este 14.00 de lei. 

Costul transportului pentru comenzile internaţionale este 140 de lei. Pentru comenzile internationale, costul afisat este calculat pentru coletele pana in 2 kg. Daca greutatea coletului depaseste aceasta valoare, costul livrarii se va recalcula.

Atat in cazul livrarilor nationale, cat si in cazul celor internationale, Clientul va fi informat despre costul transportului inainte de finalizarea comenzii. Daca se va proceda la recalcularea taxei de transport de catre curier potrivit conditiilor interne (spre exemplu, in cazul livrarilor internationale), Libraria Muzicală va informa in cel mai scurt timp Clientul, acesta având posibilitatea de a anula comanda daca nu este de acord cu taxa finală.

În cazul în care termenele de livrare nu pot fi respectate, vânzătorul este obligat să anunțe cumpărătorul de termenul de finalizare al livrării.

Ambalarea corespunzătoare și transmiterea documentelor însoțitoare sunt asigurate de către vânzător. Acesta se descarcă de responsabilitatea sau riscurile asociate cu produsele în momentul predării acestora către firma de curierat.

Cele mai vizitate produse

 • Trei piese pentru pian
 • Gradus ad parnassum
 • Clavecinul Bine Temperat BWV 870-893 caietul 2
 • 40 de Colinde Romanesti pentru chitara solo
 • Primul profesor de pian (op. 599) Caiet 2
 • Piese clasice ușoare (album pian)
 • Solfegii. Dicteuri. Teste Concursul Naţional de Teoria Muzicii „Victor Ceaicovski“
 • Primul meu Pian. Metodă pentru copii, părinţi, bunici și profesori